Clubtruien voor jouw ski-reis
Geef je clubspirit een boost met onze exclusieve clubtruien! Skitruien met eigen geborduurd logo. Bestel vandaag nog voor de ultieme stijl op en naast de piste. #ClubTrui #SkiInStijl #Personaliseer

Borduren op Locatie, voorbeeld producties
Borduren op locatie Hieronder vindt u meer over de verschillende borduurproducties die wij op locatie hebben mogen verzorgen, ontdek wat een borduurproductie op locatie van de borduurcompany voor uw bedrijf of merk kan betekenen.

Een actie in Corona tijd
Opzoek naar een creatieve actie in Coronatijd? In dit artikel lees je meer over de actie #Supportjesport met een IK BLIJF THUIS FIT SHIRT. Waarbij men een Sportshirt met opdruk kon kopen online en daarmee tevens een sportclub ondersteunde. Met deze actie kochten deelnemers een sportshirt met opdruk, waarmee ze tevens met een deel van het aankoopgedrag Sportclubs steunde met een donatie.

Bent u nog op zoek naar een unieke actie of promotie? Probeer eens een borduurproductie op locatie. Overhemden met initialen zijn erg in trek. Een mooi aanbod voor uw klanten in de fysieke winkel.

Bij zowel borduren als bedrukken van kleding en ander textiel wordt er een ontwerp omgezet naar een patroon dat op kleding bevestigd wordt. Maar wanneer kies je nou voor een borduring en wanneer gaat je voorkeur uit naar een bedrukking? Hieronder een aantal punten die onze klanten meenemen bij hun keuze om voor een borduring of bedrukking te kiezen.

Je hebt er vast al eens iets over gehoord, werkkleding die je mag opvoeren als zakelijke kosten. Maar hoe zit dat nou precies met die leuke sweater, nette colbert of hippe pet? Mag je deze ook als zakelijke kosten zien?

Maak je baby cadeau persoonlijk met een boodschap, grap of babynaam. Altijd een succes en leuk om te geven.

Voordat je kleding kan laten borduren met een afbeelding of logo, heb je een borduurkaart nodig. Lees in dit artikel wat de uitzonderingen zijn en hoe je aan een borduurkaart kan komen.

Een EPS bestand en een vector bestand zijn identiek aan elkaar. Het enige verschil zit hem in de naamgeving.

Het borduren van een logo of afbeelding op een broekzak of borstzak levert vaak wat moeilijkheden op. Deze borduring is lastig aan te brengen, waardoor vaak de zak wordt dicht gestikt. Lees in dit artikel meer over de mogelijkheden van borduren op broek- en borstzak.

Meer weergeven