Leuke instore actie - Borduren op locatie

Wil je iets extra’s bieden voor jouw klanten in de winkel? En tegelijkertijd het winkelbezoek vergroten? Al eens nagedacht over een tijdelijke instore borduurproductie. Een actie of promotie waarbij klanten met een aantrekkelijk aanbod hun aankoop ter plekke eigen kunnen maken. Bijvoorbeeld met initialen op een overhemd, trui of een cap met naam. En dat alles, terwijl de klant naar een stuk productiewerk kijkt en wacht op zijn eigen eindresultaat. 

 

KLAAR TERWIJL U WACHT

Het uitzoeken van de kleur, lettertype, locatie en het daadwerkelijk aanbrengen op het kleding stuk kan binnen 10 minuten gebeuren. Zo biedt je naast deze instore beleving, een aantrekkelijk aanbod voor klanten en een gepersonaliseerde aankoop.  

 

 

OVERHEMDEN MET INITIALEN 

Het overhemd is een van dé basisstukken van een herengarderobe. Naast de effe witte-, blauw gestreepte- of gestippelde overhemden, kun je met jouw initialen op een hemd of blouse een onderscheidend en uniek exemplaar maken. Dat kan discreet achter in de boord, subtiel in de taille, op de borst of het manchet. Dit is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook leuk om cadeau te geven voor een verjaardag, met Sinterklaas of als kerstcadeau. Deze initialen worden met een borduurmachine op de gewenste locatie geborduurd.

BORDUREN OP LOCATIE 

Wij verzorgen mooie borduurproducties op locatie. Bij DeBorduurCompany.nl is het mogelijk een dag, weekend, of een langere periode een professionele borduurder te huren, die bij u in de winkel, op een festival of ander evenement textiel borduurt. Wij regelen de benodigde materialen als de machine, garens, personen en eventuele aankleding om dit alles mogelijk te maken. Het borduren van teksten is mogelijk in diverse lettertypes, afmetingen en kleuren, alsmede op verschillende plekken en type textiel. 


WILT U MEER WETEN OVER DE MOGELIJKHEDEN OF ONZE WERKWIJZE? NEEM CONTACT MET ONS OP


Bent u nog op zoek naar een unieke actie of promotie? Probeer onze borduurproductie op locatie eens. Wilt u meer weten over ons, de mogelijkheden of onze werkwijze? Neem neem contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Zo zorgen wij dat u weer een mooi aanbod heeft voor uw klanten in de fysieke winkel.