Borduurkaart & Drukbestand

Voordat kleding borduurt kan worden met een afbeelding of logo, is er een borduurkaart nodig. Met een borduurkaart kan de borduurmachine aangestuurd worden. Het aansturen van deze borduurmachine gaat volledig digitaal. De borduurkaart is een borduurbestand, waarin beschreven staat hoe de borduurmachine het logo of de afbeelding moet maken. Dus, op welke locatie prikt de naald in de stof, met welke kleur draad en met welke soort steek wordt omschreven in de borduurkaart.

 

Borduurkaart laten maken

Voor het maken van een borduurkaart is er speciale software en kennis nodig. Er zijn gratis en betaalde programma’s waarmee een borduurkaart gemaakt kan worden. Het is verstandig om de borduurkaart door een expert te laten ontwikkelen. Om zo de benodigde kwaliteit voor de borduurkaart te garanderen. Zodat het logo of de afbeelding als hoogwaardig eindresultaat kan worden geleverd.

 

Geen borduurkaart nodig voor teksten

Voor het borduren van een een tekst is er geen borduurkaart nodig. De tekst kunnen we in diverse stijlen opmaken. Zonder dat we daar een borduurkaart voor nodig hebben. Wilt u naast de tekst borduring toch een logo hebben geplaatst, dan is er wel een borduurkaart nodig.

 

Het laten maken van een Borduurkaart is een eenmalige investering

 

Voor herhaalbestellingen heb je geen borduurkaart nodig. Dit is een eenmalige investering, waarna je deze afbeelding in diverse kleuren en formaten op textiel kunt borduren.


Bestel hier uw borduurkaart

Borduurkaart van ieder logo of afbeelding

  • hoge kwaliteit borduurkaart
  • kosten worden eenmalig gerekend

>>> upload in dit formulier het bestand van de afbeelding of het logo dat u graag geborduurd wilt hebben. Direct versturen naar  info@deborduurcompany.nl o.v.v. 'borduurkaart bestellen' kan ook.