Over ons

De Borduurcompany

De Borduurcompany borduurt en bedrukt alle soorten textiel, zoals bedrijfs, promotie, sport en werkkleding,. Ook op het vakgebied van corporate fashion zijn wij de juiste partner. U kunt bij ons terecht van grote oplages tot stuks producties. Dit doen wij in eigen huis wat ons de mogelijkheid geeft om voordelig, snel en flexibel te produceren en leveren.

 

Ruime ervaring 
Met ruim 14 jaar ervaring in het bedrukken en borduren van bedrijfs- en promotie kleding, staan bij ons de wensen van de klant centraal. Wij streven iedere dag naar het leveren van de gewenste kwaliteit, snelle levering en gaan servicegericht te werk. In dit onderdeel van het productie proces hebben wij tot doel de klant te ontzorgen door het bieden van de gewenste diensten.

 

Textiel bewerking

Wij borduren en bedrukken alle soorten en maten textiel. Van werkkleding tot babykleding, van sportkleding tot accessoires en van grote oplages tot stuks producties. De Borduurcompany is in alle markten thuis.

Corporate fashion partner (B2B) 

Opzoek naar kleding met bedrijfslogo of ander ontwerp? Ideaal inzetbaar als bedrijfs- en promotiekleding. Wij ontzorgen met passende diensten in dit deel van de productie keten. 

 

Borduren op locatie (in-store, evenementen, festivals)

Wij verzorgen mooie borduurproductie op locatie. Zo is het mogelijk om een dag, weekend, of voor een langere periode een professionele borduurder te huren, die instore, op een evenement of festival textiel borduurt.

 

Kleding en ander textiel 

Wij werken met producten leverbaar in diverse prijs- en kwaliteitsklasse, kleuren en maten. Merken waarmee wij o.a. werken zijn Craft, Jobman, Cutter&Buck. Al het aangeboden textiel kan door ons worden bewerkt met een opdruk of borduring van eigen logo, naam of design.

 

 

Wil je meer weten over ons aanbod en/of de diverse bewerkingsmogelijkheden? Neem gerust contact op. Wij zijn te bereiken via telefoonnummer 070 568 0074 | per mail info@deborduurcompany.nl. Of breng een bezoek aan onze website www.deborduurcompany.nl.

 

 


Ervaring Sinds 2006

De Borduurcompany heeft ruim 14 jaar ervaring in het bedrukken en borduren van textiel. De wensen van de klant staan bij ons centraal. Wij streven altijd naar de juiste prijs-kwaliteit verhouding, snelle levering en werken servicegericht.

Textiel bewerking

De Borduurcompany levert, borduurt en bedrukt alle vormen van textiel: T-shirts, petten, tassen, sokken en nog veel meer. Heb je een specifieke vraag, laat het ons weten.

Contact

Wil je meer weten over onze producten en textiel bewerking? Wij zijn te bereiken via telefoonnummer 070 568 0074 en per mail: info@deborduurcompany.nl.Martin Kuiters (owner De Borduurcompany) 

  "Bij De Borduurcompany staan de wensen van de klant centraal. Iedere dag is ons streven om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Dit doen wij onder anderen door het bieden van de gevraagde service, kwaliteit en snelheid." Ons aanbod

Borduren & Bedrukken

kleding voorzien van een gewenst ontwerp.

 

Textiel

leveren diverse kleding en ander textiel.

 

Borduren op locatie

textiel bewerking tijdens events.

 

Borduurkaart & Drukbestand opmaken

voor de aansturing van de machine.

 

Badges en emblemen

van eigen afbeelding geborduurd. De geborduurde emblemen en badges zijn eenvoudig zelf te bevestigen. 

 Onze laatste berichten

Blog artikelen

In ons blog vind je meer inspiratie over de mogelijkheden die textiel bewerking met machinaal borduren en bedrukken te bieden heeft. 3D borduren, borduren met vilt, overhemden met initialen en meer. 

Social Shares


Portfolio