Borduren op locatie

Wilt u iets extra’s bieden voor uw klanten, medewerkers of relaties? Wat dacht u van een borduurproductie op locatie? Een originele actie of promotie waarbij u ter plekke gepersonaliseerde producten aan kunt bieden. Bijvoorbeeld met initialen op een overhemd, trui of een cap met eigen naam. En dat alles, terwijl men naar een stuk productiewerk kijkt en wacht op het eindresultaat. 

 

Hoe werkt het?

Er zijn diverse mogelijkheden om de borduurproductie op locatie vorm te geven. Zo kunt u vooraf een product uitkiezen, waarop er de desbetreffende dag een personalisatie gaat plaats vinden. De bezoeker kan dan bijvoorbeeld zelf kiezen wat erop het product komt te staan, de kleur van de borduring, het lettertype, de locatie, e.d.. Het daadwerkelijk aanbrengen op het kleding stuk kan binnen 10 minuten gebeuren. Zo biedt u naast deze beleving, tevens een aantrekkelijk aanbod voor uw bezoekers met een gepersonaliseerde aankoop.  


Wat is er voor nodig?

Wij verzorgen mooie borduurproducties op locatie. Bij De Borduurcompany is het mogelijk een dag, weekend, of een langere periode een professionele borduurder te huren, die bij u in de winkel, op een festival of ander evenement textiel borduurt. Wij regelen de benodigde materialen als de machine, garens, personen en eventuele aankleding om dit alles mogelijk te maken. Het borduren van teksten is mogelijk in diverse lettertypes, afmetingen en kleuren, alsmede op verschillende plekken en type textiel. Samen met u stemmen we de wensen af met betrekking tot de invulling van de dag, het aanbod, aantal uren, bestelproces e.d., zodat we de ervaring naar wens kunnen invullen. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of onze werkwijze? Wij helpen u graag verder.

Bent u nog op zoek naar een unieke actie of promotie? Probeer onze borduurproductie op locatie eens. Wilt u meer weten over ons, de borduur mogelijkheden of onze werkwijze? Neem gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Zo zorgen wij dat u weer een mooi aanbod heeft voor uw klanten, medewerkers of relaties.