Professionele borduurder nodig?

Als bedrijf op zoek naar een professionele borduurpartner? Zoek niet verder! Wij zijn de ideale keuze voor hoogwaardig borduurwerk en gepersonaliseerde textieldecoraties. Met onze expertise en vakmanschap zorgen we voor professionele resultaten die uw bedrijf op de best mogelijke manier ondersteunen, kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid zijn hierbij voor ons belangrijke kernwaarden.

B2B Borduurpartner

Als B2B borduurpartner bedienen wij klanten met een terugkerende vraag van kleding met een borduring als bedrijfslogo's, eigen ontwerpen, naambadges en sponsor uitingen. Op bijvoorbeeld high-end fashion, corporate fashion, bedrijfs- en promotiekleding en accessoires. In onze samenwerking zoeken we naar het zo veel mogelijk standaardiseren van onze processen en leveren de gevraagde kwaliteit.

Borduren op locatie (in-store, evenementen, festivals)

Bent u op zoek naar een unieke en opvallende manier om uw merk te promoten? Onze borduurproductie op locatie biedt u de perfecte kans om indruk te maken met een verkoopactie die niet alleen de aandacht trekt, maar ook een blijvende indruk achterlaat. Met onze expertise in borduurwerk en personalisatie kunnen we uw producten ter plekke op locatie van aantrekkelijke borduurelementen voorzien.


Met onze salespromotie en unieke promotieacties kunnen we uw producten transformeren tot gepersonaliseerde en exclusieve items. Of het nu gaat om kledingstukken, accessoires of promotionele merchandise, ons team van ervaren borduurprofessionals staat klaar om uw logo's, slogans of ontwerpen op locatie tot leven te brengen.


Door borduurwerk op locatie toe te voegen, creëert u een interactieve en boeiende ervaring voor uw klanten. Ze kunnen persoonlijk getuige zijn van de transformatie van een gewoon product naar een uniek item dat speciaal voor hen is gemaakt.


Onze borduurproductie op locatie biedt flexibiliteit, snelheid en maatwerk, zodat u kunt profiteren van de voordelen van gepersonaliseerde promotieacties. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw verkoopacties kunnen versterken met onze innovatieve borduurwerkoplossingen op locatie. Maak indruk en creëer een blijvende impact met borduurwerk dat ter plekke wordt gerealiseerd.


Lees meer >>>   Wilt u meer weten over een mogelijke samenwerking met De Borduurcompany? Neem hier contact met ons op. Wij horen het graag.

T: 070 568 00 74
E: info@deborduurcompany.nl

 Onze merken