Professionele borduurder nodig?

In de zakelijke markt leveren wij diverse diensten, die passen binnen uw productieproces. In onze samenwerking streven wij naar het ontzorgen van onze klant met passende diensten in dat deel van het productieproces. 

 

 

B2B Borduurpartner

Als B2B borduurpartner bedienen wij klanten met een terugkerende vraag van kleding met een borduring als bedrijfslogo's, eigen ontwerpen, naambadges en sponsor uitingen. Op bijvoorbeeld high-end fashion, corporate fashion, bedrijfs- en promotiekleding en accessoires. In onze samenwerking zoeken we naar het zo veel mogelijk standaardiseren van onze processen en leveren de gevraagde kwaliteit.

Borduren op locatie (in-store, evenementen, festivals)

Wij verzorgen mooie borduurproductie op locatie. Zo is het mogelijk om een dag, weekend, of voor een langere periode een professionele borduurder te huren, die instore, op een evenement of festival textiel borduurt. Van een gepersonaliseerde pet of een overhemd met initialen, er zijn diverse opties mogelijk.

Lees meer >>>   Wilt u meer weten over een mogelijke samenwerking met De Borduurcompany? Neem hier contact met ons op. Wij horen het graag.

T: 070 568 00 74
E: info@deborduurcompany.nl

 Onze merken