Heb ik een borduurkaart nodig?

Voordat je kleding kan laten borduren met een afbeelding of logo, heb je een borduurkaart nodig. Een borduurkaart is nodig om de borduurmachine aan te sturen. Het aansturen van deze borduurmachine gaat volledig digitaal. De borduurkaart is een borduurbestand, waarin beschreven staat hoe de borduurmachine het logo of de afbeelding moet maken. Dus, op welke locatie prikt de naald in de stof, met welke kleur draad en met welke soort steek wordt omschreven in de borduurkaart.

KAN IK EEN BORDUURKAART ZELF MAKEN?

Voor het maken van een borduurkaart heb je speciale software en kennis nodig. Er zijn gratis en betaalde programma’s waarmee je een borduurkaart kunt maken. Toch adviseren wij om de borduurkaart door een expert te laten ontwikkelen. Enwel om de volgende redenen. Naast het feit dat het leren werken met de desbetreffende programma veel tijd is, is het tevens van belang dat de borduurkaart een zekere kwaliteit kan garanderen. Deze kwaliteit wordt bepaald door een efficiency in de opbouw van het programma en de nauwkeurigheid van de borduring. Hiermee wordt het logo of de afbeelding als hoogwaardig eindresultaat geleverd.

"GEEN BORDUURKAART NODIG VOOR PLATTE TEKSTEN EN HERHAALBESTELLINGEN"

Voor het borduren van een een tekst is er geen borduurkaart nodig. De tekst kunnen we in diverse stijlen opmaken. Zonder dat we daar een borduurkaart voor nodig hebben. Wil je naast de tekst borduring toch een logo hebben geplaatst, heb je wel een borduurkaart nodig.

Kan ik een borduurkaart zelf maken?

Voor het maken van een borduurkaart heb je speciale software en kennis nodig. Er zijn gratis en betaalde programma’s waarmee je een borduurkaart kunt maken. Toch adviseren wij om de borduurkaart door een expert te laten ontwikkelen. Enwel om de volgende redenen. Naast het feit dat het leren werken met de desbetreffende programma veel tijd is, is het tevens van belang dat de borduurkaart een zekere kwaliteit kan garanderen. Deze kwaliteit wordt bepaald door een efficiency in de opbouw van het programma en de nauwkeurigheid van de borduring. Hiermee wordt het logo of de afbeelding als hoogwaardig eindresultaat geleverd.

 

"HET LATEN MAKEN VAN EEN BORDUURKAART IS EENMALIGE INVESTERING"

Voor herhaalbestellingen heb je geen borduurkaart nodig. Dit is een eenmalige investering, waarna je deze afbeelding in diverse kleuren en formaten op textiel kunt borduren.


DIRECT EEN PRIJSOPGAVE ONTVANGEN OF WIL JE MEER WETEN? NEEM CONTACT MET ONS OP