Baby kado met naam

BABYSHOWER, KRAAMKADO OF BABYBORREL… het leukste cadeau ontwerp je zelf 

De geboorte van een kind wordt gevierd met beschuit met muisjes, geboorte kaartjes en kraamcadeaus. Als familie of vriend wil je graag iets geven wat enerzijds nuttig is en anderzijds iets is wat de kersverse ouders nog niet hebben. Maak je baby cadeau daarom persoonlijk met een boodschap, grap of babynaam. Altijd een succes en leuk om te geven. Laat je inspireren met deze Pinterest ideeën. Wij kunnen ieder design drukken op kinderkleding.

 

WELKE BABY MAAT HEB JE NODIG?

Ieder kind is anders. De ene baby groeit sneller dan de ander. Toch is onderstaande tabel wel een mooie indicatie. Welke maat handig is om te geven, is afhankelijk van verschillende dingen. Zoals wanneer ga je op kraam visite? Hebben de kersverse ouders al veel in huis, omdat ze al eerder een kindje hebben gekregen? In welk seizoen zal het kleintje het cadeau dragen? Wat dan weer van invloed is op de lengte van de mouwen en de stof die je kiest.

 

Ben je er snel bij, dan kun je voor de maat 50-56 gaan. Deze maat wordt ongeveer 1 maand gedragen. Dat is heel erg kort. Maar de rompers in deze periode zijn erg welkom. Er worden er een hoop gedragen. En daar is niet tegen aan te wassen.

 

De meest gekozen maat is de maat die hoort bij 3 maanden (maat 62). Deze maat geef ik zelf dan ook niet zo snel. Ik ga dan liever voor net iets groter of net iets kleiner. Tot maat 74 is de groei van baby enorm. Daarna vlakt het wat af. Let ook op dat je ook niet te veel op de groei het cadeautje geeft. Dan loop je het risico, dat het in een kast verdwijnt en nooit gedragen wordt. Kortom, het is aan jou waar je je fijn bij voelt. In het begin wordt is de kleding hard nodig, maar is de duur dat het gedragen wordt niet erg lang.

Leeftijd in maanden Kledingmaat Schoenmaat
0 – 1 50 10 – 12
1 – 2 56 10 – 12
2 – 4 62 13 – 15
4 – 6 68 16 – 18
6 – 9 74 16 – 18
9 – 12 80 19 – 21
12 – 18 86 22 – 24
18 – 24 92 22 – 24


Wij kunnen ieder design drukken op kinderkleding. Er zijn diverse opties mogelijk. Zo ook een leuke knuffel met naam borduring. Vraag hier de prijs op