Schoenen met logo

Het borduren van werkkleding geeft een professionele uitstraling aan je bedrijf. Een bedrijfslogo kan op vele mogelijke posities op jouw kleding worden geborduurd. Denk bijvoorbeeld aan mouw, borst, kraag en een broekzak. Maar ook bijvoorbeeld op een schoen. Deze laatste brengt nog wel eens wat uitdagingen met zich mee.

 

Een geweldige eerste indruk en smaakvol reclame maken voor jouw bedrijf? Dit kan met schoenen. DeBorduurCompany.nl levert als borduurspecialist promotiekleding, waaronder schoenen. Het borduren van schoenen is een originele manier om uw logo, reclameboodschap, naam of bedrijfsnaam onder de aandacht te brengen. Schoenen vakkundige bedrukt of fraai geborduurd verzorgen wij tot in de puntjes. Schoenen met uw eigen logo, het is een subtiele manier om een boodschap onder de aandacht te brengen of een eenheid van een bedrijfsuitstraling te maken. Denk bijvoorbeeld aan bedienend personeel in een restaurant, een promotie stand of een bedrijvenloop of ander sport evenement, waarbij lopers met dezelfde sportschoenen een duidelijke eenheid vormen. 

 

Om te weten te komen welke schoenen er geschikt zijn voor borduren? Kunt u het beste contact met ons opnemen. Productie is mogelijk v.a. één stuk.

 

 


Meer weten over schoenen met logo's borduren? Neem contact met ons opGerelateerde artikelen


Bedrijfskleding fiscaal aftrekbaar

 

Bedrijfskleding is voor 100% fiscaal aftrekbaar. Let wel, voor kleding die zowel buiten de werkvloer kan worden gedragen gelden enkele richtlijnen. In dit artikel meer over deze richtlijnen.

 


"Niets zo vervelend als een dichtgenaaid borstzakje"

 

Een borduring op borstzak bij een overhemd ziet er erg mooi uit en is een logische plek voor een bedrijfslogo of naam. Echter, wordt er vaak de oplossing geboden waarbij de borstzak dicht genaaid wordt, wanneer de borduring wordt aangebracht. Hier heeft DeBorduurCompany.nl een oplossing voor.