Logo op borstzak of broekzak

Het borduren van een logo of afbeelding op een broekzak of borstzak levert vaak moeilijkheden op. Deze borduring is lastig aan te brengen op het relatief kleine stukje textiel, wat kan resulteren in een dichtgenaaide zak of veel handwerk in het loshalen van de stof die voorzien wordt van de borduring. Lees in dit artikel meer over de mogelijkheden die DeBorduurCompany.nl biedt in het borduren op broek- en borstzak. 

Het borduren van werkkleding geeft een professionele uitstraling aan je bedrijf. Een bedrijfslogo kan op vele mogelijke posities op jouw kleding worden geborduurd. Denk bijvoorbeeld aan mouw, borst, kraag en een broekzak. Deze laatste brengt nog wel eens wat uitdagingen met zich mee.

Geen dichtgenaaid borstzakje of broekzak 

Een borduring op borstzak bij een overhemd ziet er erg mooi uit en is een logische plek voor een bedrijfslogo of naam. Echter, wordt er vaak de oplossing geboden waarbij de borstzak dicht genaaid wordt, wanneer de borduring wordt aangebracht. Hier heeft DeBorduurCompany.nl een oplossing voor. Door het gebruik van een machine speciaal voor deze kleine borduringen op een borstzak of broekzak, blijft de functie van het zakje behouden.


Meer weten over broek- en borstzak borduren? Neem contact met ons opBEDRIJFSKLEDING FISCAAL AFTREKBAAR

Bedrijfskleding is voor 100% fiscaal aftrekbaar. Let wel, voor kleding die zowel buiten de werkvloer kan worden gedragen gelden enkele richtlijnen. Hiervoor geldt dat bedrijfskleding fiscaal aftrekbaar als er minimaal 70 cm2 is geborduurd met een logo of naam van het bedrijf. Je kunt ook denken aan alleen een stukje tekst, zoals een website url of telefoonnummer.

Omdat een borduring op een zakje met een oppervlak van 70 cm2 aan de grote kant is, is het ook mogelijk om bijvoorbeeld 2x 35 cm2 te plaatsen. Als het totale oppervlak maar aan de minimum voldoet.