Borduren op Locatie, voorbeeld producties

Hieronder vindt u meer over de verschillende borduurproducties die wij op locatie hebben mogen verzorgen, ontdek wat een borduurproductie op locatie van de Borduurcompany voor uw bedrijf of merk kan betekenen.


ralph lauren, designer outlet roermond

Onze eerste borduurproductie op locatie was eind 2018 bij Ralph Lauren in de Designer Outlet in Roermond. Een prachtige winkel en een high end modemerk. Klanten konden de gekochte kleding direct in de winkel laten borduren met hun naam of initialen. We trokken veel bekijks met onze mobiele borduurmachine. Een fantastische eerste ervaring met borduren op locatie! De actie bleek bovendien een groot succes voor Ralph Lauren in de designer outlet Roermond.

 

Meer informatie kunt u aanvragen via ons CONTACTFORMULIER


De

In 2019 stonden we nog twee keer bij Ralph Lauren in de Designer Outlet Roermond. Eerst tijdens een twee weken durend event in februari. We borduurden initialen van Ralph Lauren-klanten op Overhemden en shirts.

 Daarna volgden nog eens twee weekenden in december. Klanten lieten hun initalen op diverse kleding van Ralph Lauren borduren. Of de initialen van hun geliefde! Want met nog maar een paar dagen tot kerstmis bleek dit een perfect cadeau-idee. 

 

Meer informatie kunt u aanvragen via ons CONTACTFORMULIER


opening bedrijfspand mercedes-benz

De opening van een nieuw bedrijfspand van Smeets Mercedes-Benz in Limburg leverde de Borduurcompany verschillende borduurproducties op. Allereerst hebben we in Voorburg de namen van diverse medewerkers op Mercedes-caps geborduurd. Daarna reisden we af naar Limburg. Daar konden genodigden – familie van de medewerkers en klanten van Smeets Mercedes-Benz – bij de opening van het pand een cap door ons laten personaliseren. Een schot in de roos, zo bleek, want de mobiele borduurmachine heeft overuren gedraaid! 


pop-up store: borduren in een prachtige airstream trailer

Dit is wel de meest bijzondere werkplek tot nu toe: borduren in een prachtige Amerikaanse Airstream trailer; ook bekend als een All you need is Love-caravan.

Het was een pop-up store van Ralph Lauren, die in het voorjaar van 2021 midden in de Designer Outlet stond. In de Airstream hebben we vijf weekenden in mei en juni een borduurproductie verzorgd. Klanten konden hun naam of initialen gratis op gekochte polo’s laten borduren. Voor klanten een mooie ervaring en de sfeer zat er goed in. 


op locatie bij de skihut scheveningen

De Skihut Scheveningen staat bekend om haar luxe zomer en winter lifestyle assortiment. De winkel in Scheveningen biedt een ruime keuze in high end merken en kent een trouwe klantenkring. In oktober 2020, tijdens het eerste corona-jaar, was de start van het nieuwe verkoopseizoen 2020/2021 aanleiding voor een leuke instore actie. Klanten kregen bij aankoop van een Goldbergh luxury sportswear-artikel een gepersonaliseerd Goldbergh mondkapje cadeau. 

 

Meer informatie kunt u aanvragen via ons CONTACTFORMULIER


voor dior Parfums in de bijenkorf

Maar liefst vier aaneengesloten dagen stonden we in december met onze mobiele borduurmachine op de parfumafdeling van de Bijenkorf. Voor Dior parfums hebben we in de vestigingen Amsterdam en Den Haag pouches (luxe zakjes) voorzien van namen of initialen van klanten die voor € 125,- of meer aan aankopen deden. Vooraf hadden we de pouches al voorzien van het Dior beeldmerk. Ook nu bleek de timing vlak voor kerstmis perfect: veel klanten shopten voor kerstcadeaus voor hun familie.


geborduurde sokken voor feestvierende Lidl medewerkers

Zo kom je nog eens ergens. In opdracht van The Brandscape Agency pakten we onze mobiele borduurmachine op en vertrokken naar De Efteling. Daar vierde supermarktketen Lidl drie dagen lang feest met al haar medewerkers. Ze zijn namelijk 25 jaar in Nederland. In het pretpark was een speciale Lidl experience gebouwd. En daar maakten wij onderdeel van uit! De medewerkers konden namelijk sokken laten borduren met hun naam of initialen. Geduurde dit meerdaagse event hebben we continu staan draaien om zoveel mogelijk medewerkers blij te maken met een paar gepersonaliseerde sokken. 


Ikea vaderdag actie

Op zaterdag 18 en zondag 19 februari 2023 verzorgden we een borduurproductie op locatie in Ikea Barendrecht. Op de afdeling woonaccessoires om precies te zijn. Klanten konden kosteloos een fleeceplate, kussenhoes, badjas of handdoek laten borduren met naam, initialen of een korte tekst naar keuze. Leuk als cadeau of voor persoonlijk gebruik. Het weekend in Ikea Barendrecht leverde hele leuke contacten op met de klanten. Weer een geslaagde borduurproductie op locatie. 

Op een aantal zaterdagen in maart en april stonden we met de mobiele borduurmachine op verschillende locaties in Nederland én België. Voor een instore actie bezochten we namelijk PME legend & Just Brandstores in Den Haag, Leidschendam (Mall of the Netherlands), Haarlem, Groningen en Antwerpen. Daar kregen klanten bij een aankoopbedrag vanaf € 150,- een PME cap cadeau. Wij borduurden de cap ter plekke met de naam of initialen van de klant. Een zeer succesvolle promotie!

 

Meer informatie kunt u aanvragen via ons CONTACTFORMULIER

 


reis langs pme legend & just brandstores in nederland en belgie


Snel schakelen vanuit fullfilmentcenter

Na een succesvolle online sales actie in de week voor moederdag zijn we op de maandag ochtend in een fulfillment center op locatie aan het werk gegaan om de vele verkochte makeup tassen van Olcay Gulsen Beauty te voorzien van peroonlijke intitialen.

Na anderhalve dag borduren waren alle tasjes gereed voor verzending zodat deze ruim op tijd voor moederdag verzonden konden worden. 

Voor ons een unieke ervaring voor jullie misschien een idee voor een toekomstige oline promotieactie.

 

Meer informatie kunt u aanvragen via ons CONTACTFORMULIER